Young Professional Programma

Afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Daarnaast zin om werkervaring op te doen in de GIS-wereld en jezelf te ontwikkelen op het persoonlijk vlak? Dan is het Young Professional Programma van Dewitec echt wat voor jou! Hiermee ontwikkel je je namelijk binnen no-time van starter tot professional!

 

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Word jij onze nieuwe Young Professional (2)

Dewitec biedt jou als starter een Young Professional Programma waarin je jezelf razendsnel kunt ontwikkelen binnen de GIS-wereld. Je wordt gedurende 12 maanden getraind en uitgedaagd om jouw bijdrage te leveren bij innovatieve, succesvolle bedrijven en overheidsorganisaties in de GIS-wereld.

Waar kom je te werken?

Als Young Professional ben je werkzaam in een collegiale en professionele werksfeer waarbij je kunt leren van de vakkennis van ervaren professionals. Daarnaast heb je regelmatig gesprekken met je persoonlijke coach die jou helpt bij het opstellen van een concreet plan voor jouw persoonlijke groei. Je krijgt vanzelfsprekend een uitgebreid opleidingsbudget voor het volgen van dé opleiding of training die jou gaat helpen om je persoonlijke doelen te bereiken. Kortom dé manier om je carrière binnen de GIS-wereld een flinke boost te geven!

Ga jij de uitdaging aan?

Tijdens het Young Professional Programma ontdek je binnen 12 maanden het vakgebied waarin je werkzaam bent. Je ontdekt waar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten liggen en hoe je deze in kunt zetten binnen een werkomgeving. Je wordt uitgedaagd, treedt buiten je comfortzone en ontwikkelt je daarom binnen korte tijd tot professional. Als Young Professional werk je op projectbasis bij organisaties die werken met geografische data. Je leert werken met deze GIS-data en je leert de bekende GIS-software beter kennen. Daarnaast voeg je waarde toe door slimme en vernieuwende oplossingen te bieden.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooi salaris met ook nog eens goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit geeft jou de zekerheid van een mooi inkomen en geeft jou de ruimte je volledig te richten op jouw ontwikkeling! 

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden over het Young Professional Programma? Vul dan het contactformulier in!

Contactformulier